Selecteer een pagina

Over Mij

“Ik begrijp als geen ander dat jij zo snel mogelijk je rijbewijs wil halen”

Over mij:

Mijn naam is Rosanne Kingma, ik ben op dit moment 30 jaar. Na mijn hbo-studie ‘hotel- & eventmanagement’ had ik twijfels over het werk dat ik na mijn studie wilde doen. Ik wist wel dat het mij veel voldoening gaf wanneer ik anderen iets kon uitleggen of leren.

Zodoende ben ik verder gaan zoeken naar een passend beroep en uitgekomen bij het geven van rijlessen. Dit doe ik nu alweer een tijdje met veel plezier.

Ik ben iemand die een duidelijk doel heeft en dat is dat jij in één keer gaat slagen voor het praktijkexamen. Tijdens het lesgeven ben ik duidelijk en direct, in wat goed gaat en wat beter kan. Ik heb veel geduld en samen nemen wij de tijd die jij nodig hebt.

lesauto

De rijlessen worden gegeven in een moderne handgeschakelde auto.

De lesauto is voorzien van vele verschillende ADAS (Advanced Driver Assistance Systems), dit zijn geavanceerde rijhulpsystemen. Op dit moment zijn deze systemen nog niet verplicht op het praktijkexamen, maar vele nieuwe auto’s zijn wel uitgerust met deze leuke extra hulpmiddelen. Het is superhandig om hier al mee te leren omgaan, zodat je na het behalen van het rijbewijs direct klaar bent voor de toekomst.

Leerlingen aan het woord

“Nadat ik bij Rosanne ging lessen, kwam ik erachter dat rijlessen ook leuk konden zijn.”

“Rosanne geeft goed, duidelijk en rustig uitleg en de communicatie verliep altijd heel soepel. Ik heb de lessen altijd als prettig/leuk ervaren en ook nog eens m’n rijbewijs in 1x gehaald!”

“Tijdens mijn rijlessen kwam ik erachter hoe fucking irritant het is als fietsers geen richting aangeven. Voortaan ga ik mijn arm uitsteken.”

“Rosanne heeft echt heel veel geduld, wat absoluut nodig was bij mij.”

“Als ik mijn rijbewijs heb, dan ga ik als eerste door de McDrive.”

Super fijne rijschool, Rosanne legt alles in en rondom de auto goed uit, geeft duidelijke uitleg en is heel persoonlijk. Ze weet wat je sterke en zwakke punten zijn.

Zelf was ik al erg lang bezig met het behalen van mijn rijbewijs, ik was al 2x gezakt. Toen besloot ik om bij Rosanne te lessen en heb mijn rijbewijs door haar in 1x gehaald!

Daarnaast is het makkelijk om Rijlessen in te plannen in tegen stelling tot vele andere rijscholen. Als ik bijvoorbeeld een last minute afspraak had kon ik de rijles makkelijk verzetten.

Dankjewel Rosanne!

Meld je nu alvast aan.

Vraag vandaag al een proefles aan. wij nemen zosnel mogelijk contact met je op

 

Bel 06-12264748Inschrijf formulier